Jaartraining KOPP/KOV volwassenen 2023-2024

Met elkaar onderweg naar meer regie en keuzevrijheid in je eigen leven.

Het voelt alsof jij als enige dit hebt meegemaakt

Als KOPP/KOV-volwassene voelt het vaak alsof je de enige bent. Niemand heeft meegemaakt waar jij doorheen bent gegaan. Zo alleen als je bent geweest als kind, zo voel je je nog steeds. Het maakt het ingewikkeld, omdat je niet goed kunt uitleggen hoe het ten diepste was. Je kunt niet uitleggen dat er voor jouw behoeftes geen plaats was. Dat je voor je ouders zorgde, op een manier die totaal niet passend was voor een kind. Dat er over je grenzen werd gegaan.

eenzaamheid KOPP KOV

Herhaling van patronen

De dynamieken uit je jeugd hebben zich voorgezet in je volwassen leven. In je partnerrelaties. In vriendschappen. In contact met collega’s op werk. Wanneer het gaat om volwassen relaties merk je dat het moeilijk is om te voelen wat jij zelf eigen wilt. Waar je grenzen liggen. Hoe vanzelfsprekend het is om voor je omgeving te zorgen.

Dit alles geeft een gevoel van diepe eenzaamheid waar je zo nu en dan prima omheen kunt leven, maar wat toch regelmatig de kop opsteekt. Een sudderend gevoel van er niet echt bij horen.

Met elkaar onderweg naar jezelf

In deze jaartraining gaan we met elkaar onderweg. Door in te stappen, maak je een belangrijke stap naar jezelf op de eerste plaats te zetten. Met in totaal tien mede KOPP-/KOV-volwassenen kun je (een deel van) je verhaal delen. Zoveel als voor jou past. We werken met thema’s als overlevingsidentiteit en trauma, parentificatie, loyaliteit, schuld en schaamte, je eigen beweging volgen versus meebewegen met de ander.

Na tien maanden ben je dichter bij jezelf. En heb je diepgaand inzicht in je eigen patronen. Je hebt meer gevoel van regie over je eigen leven en je kunt je eigen keuzes maken. En deze keer doe je het niet alleen, maar samen.

jaartraining KOPP KOV
jaartraining 2023-2024

Praktische gegevens

We komen in totaal vijf avonden en vijf zaterdagen bij elkaar:

  • dinsdagavond 12 september
  • zaterdag 14 oktober
  • woensdagavond 15 november
  • zaterdag 16 december
  • dinsdagavond 16 januari
  • zaterdag 17 februari
  • dinsdagavond 5 maart
  • zaterdag 6 april
  • dinsdagavond 7 mei
  • zaterdag 8 juni

Jouw investering: €1799,-

Testimonials

“Ik ben blij dat ik bij jou ben gekomen. Het verschil met de andere therapieën is dat dat allemaal verstandelijk is. Bij jou ben ik gaan voelen. Door het cognitief te benaderen hobbel ik door in mijn leven en loop ik telkens weer tegen dezelfde dingen aan. Door te voelen ben ik een ander mens geworden, en ben meer mezelf.”

Inge, 54 jaar

“Iris heeft de gave om je jezelf te durven laten zijn met je ongemak, pijn en verdriet. In haar omgeving ervaar je een vanzelfsprekend vertrouwen en ruimte om te werken aan je kwetsbaarheden.”
Rien, 56 jaar

Wil je kijken of het traject of de jaartraining iets voor je is?

Stuur me een bericht via het onderstaande formulier, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.