Home » Blogs » Overlevingsstrategieën » Interview in Linda.nl
interview

Interview in Linda.nl

door | 17 jul, 2022 | Overlevingsstrategieën

Ik ben zo dankbaar dat ik geïnterviewd ben door Jujube Zeguers van Linda.nl. Zo krijgen KOPP-/KOV-volwassenen steeds meer een stem.

Over mij

Door het persoonlijk werk dat ik zelf als kind van ouders met een psychische problematiek heb gedaan, kan ik mijn weg naast de jouwe leggen en je begeleiden in je volgende stap.

Gerelateerde artikelen

Oproep tot verdraagzaamheid

Oproep tot verdraagzaamheid

In deze tijd van COVID en de maatregelen om de ziekte onder controle te krijgen, worden we tot in onze kern geraakt. Tot in ons kindstuk waarin we geleerd hebben om te gaan met angst. Door boos te worden, je terug te trekken of voor de ander te gaan zorgen ten koste van jezelf. Ik roep op tot verdraagzaamheid en zachtheid voor jezelf en elkaar.

lees verder
Perfectionisme als overlevingsstrategie

Perfectionisme als overlevingsstrategie

Als kind probeer je erbij te horen en te blijven horen in het gezin waarin je geboren bent. Voor kinderen van ouders met een psychische problematiek is dit een behoorlijke klus. Ze ontvangen vaak niet onvoorwaardelijk de liefde van hun ouders, omdat die (ongewild) teveel in beslag worden genomen door hun eigen psychische problemen. Dus welke overlevingsstrategieën ontwikkel je dan? En hoe leer je om meer te kiezen voor wat heilzaam is voor jou?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin